FKK First - FKK Club naturiste in Sinsheim / Hoffenheim - Árak

Imprint|Direction

Árak és szolgáltatások a FKK First-ben

A napijegy ára 35,- euró. Az ár tartalmazza az összes wellness-ajánlatot, mint a szaunát, gőzfürdőt, pezsgőfürdőt, erotikus mozit, stb. A nálunk eltöltött idő alatt egy öltözőszekrényt, értékmegőrzőt,  törölközőt és fertőtlenített fürdőpapucsot bocsájtunk a rendelkezésedre. A belépő ára tartalmazza az alkoholmentes italokat, valamint az egész nap rendelkezésre álló hideg /meleg büfét.

Amennyiben egy fontos dolog miatt el kell hagynod klubunkat, szívesen visszavárunk miután elintézted a dolgod. Napijegyed továbbra is érvényes.

Hölgyek nudista klubunkban

Naponta 15-25 nemzetközi, erotikus hölgy vár rád. Az összes hölgy saját számlára dolgozik. A fizetés az igénybe vett szolgáltatásokért kizárólag az általad kiválasztott hölgynek történik. A részleteket te döntöd el. Ezt kizárólag az általad kiválasztott hölggyel beszéld meg. Tapasztalatnak megfelelően 50,- euróba kerül az általad kiválasztott hölgy egy fél órára.

FKK FIRST, FKK Club Sinsheim, Sex, Erotik, Events, Frauen, Bordell, Girls, Puff, Club naturiste, foret noire, Vosges, club naturiste allemagne, Laufhaus, Eroscenter